Våra tjänster

Vi på Järvsö Borr har många års erfarenhet av borrning i ryggen, både vad gäller energi-, vatten- och entreprenadborrning. Du kan alltid höra av dig till oss för att få veta vad vi kan hjälpa just dig med!

Borrning för bergvärme

Vi borrar för små som stora berg­värmeanläggningar, och har samarbeten med ett stort antal VVS-montörer över hela landet.

Bergvärme är ett av de snålaste och mest miljövänliga uppvärmningssätt som finns. Tekniken bygger på en värmepump som förvandlar den energi som finns i grundvattnet till värme. När man borrar för bergvärme utgår man från det specifika husets värmebehov.

Själva borrningen är en del av arbetskostnaden vilket omfattas av ROT-avdrag.

Borrning för vattenbrunn

Vi utför vattenborrning med kompletta pump­system samt installation. Vi kan även tillhandahålla vattenanalys, och har bra samarbetspartners inom vatten­rening.

Med vår hjälp får du en bergborrad brunn som levererar vårt viktigaste livsmedel – rent vatten. Vi tar hand om dimensionering, borrning, pumpinstallation och eventuell vattenrening för din brunn. Givetvis får du garanti på mängden och vi använder bara typgodkända komponenter.

Entreprenadborrning

Vi utför all slags entre­prenadborrning, och kan lösa de mest komplicerade borrsituationer.

Oavsett om det gäller känslig miljö eller andra svåra markförhållanden där borrning är det enda alternativet, kan vi tack vare erfaren personal och pålitlig maskinpark se till att din borrning utförs på allra bästa sätt.